A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
linea 970×550
 • Henkel 970*250
 • M-gel 300*300
 • Rendhagyó dress code – Megható fotók

  Az esküvőn és lakodalmon részt vevő meghívottak szigorú öltözködési szabályokat kell, hogy betartsanak. Többek között hogy nem illik fehér ruhát vagy olyan feltűnő, esetleg kihívó darabot felvenni a hölgyeknek, ami elterelheti a figyelmet az aráról. Ez általában vonatkozik a vörösre is (amennyiben a menyasszony ezt az árnyalatot választja a menyecskeruha színéül – manapság már nem ritkák az ettől eltérő színek sem), de nem ritka, hogy a menyasszony egyéb kéréseket is megfogalmaz a násznép öltözködését tekintve.

  Megható gesztus

  Ezen az esküvőn azonban a menyasszony felrúgta a legalapvetőbb szabályt: arra kérte azokat a hölgyeket, akik már férjnél vannak, hogy a menyasszonyi ruhájukban jöjjenek az esküvőre. Az ok hatalmas figyelmességről árulkodik: Audrey, a menyasszony szerint szomorú, hogy csodás menyasszonyi ruhánkat életükben csak egyszer viselhetjük. A vendégek örömmel tettek eleget a kérésnek és nagyszerű fotók születtek a nem mindennapi ötletből.

  Igaz, Audreynak nem kellett tartania attól, hogy beleolvad a menyasszonyok tömegébe: kék ruhájában olyan volt, mint egy igazi hercegnő. A Hamupipőkéből és a Jégvarázsból ismert ruhák ihlették a szemet gyönyörködtető darabot. Az ifjú pár azonban nem csupán a hölgy vendégeket örvendeztette meg, hanem az urakat is: öltönymintás pulóverben és fekete farmernadrágban sokkal kényelmesebben érezhették magukat, mint öltönyben.

  A ceremónia után pedig valóságos jelmezbált csaptak: a lagzin már különféle vicces jelmezekben ünnepelt mindenki. Az esküvő hatalmas sikert aratott a vendégek körében csakúgy, mint a világhálón.

  Share your thoughts