A Hilton szálloda bocsánatot kér a leendő menyasszonytól, amiért a Taylor Swift koncert miatt lemondta a szobákat

Egy leendő menyasszony dühöngött, miután egy Hilton szálloda szinte azonnal lemondta a szobafoglalását, miután Taylor Swift bejelentette új bemutatója, a The Eras turnédátumait. Christina Leonard, a massachusettsi Revere városából azt mondta, e-mailt kapott a walpole-i Home2 Suites by Hilton szállodától, amelyben lemondta a 10 szobát, amelyet a jövő évi esküvőjére foglalt.

Az esküvője ugyanarra a hétvégére esik, amikor Swift bejelentette, hogy a Foxborough-i Gillette Stadionban lép fel 2023. május 19. és 21. között. A CBS News értesülései szerint Leonard elmondta, hogy a szálloda értékesítési menedzsere kifejtette, hogy a lemondások azért történtek, mert „nagy esemény közeleg”. „Mondtam, hogy nagy eseményem van. Taylor Swiftnek egy egész turnéja van. Van egy napom” – mondta a helyi WBZ-TV-nek.

Azt mondta nekem telefonon, hogy ezért akár 1000 USD-t (871 GBP) is felszámíthatnak [szobánként].” A leendő menyasszony szeptemberben foglalta le a szobákat éjszakánként 169 USD-ért (147 GBP) adóval együtt. Majdnem azonnal azután, hogy Swift november 1-jén bejelentette turnéjának dátumait, Leonard közölte, hogy a szálloda törölte a foglalását. Bár aláírt egy szerződést a foglalásról, és visszaküldte, azt állította, hogy az értékesítési vezető azt mondta neki, hogy soha nem írta alá, ezért az érvénytelen. „Azt mondtam: „Ezt nem teheti meg. Vannak e-mailjeim, hogy megkaptad, és megkerestél” – mondta az újságíróknak. Leonard hozzátette, hogy „nem tisztességes”, hogy ha ő lett volna az, aki lemondta a foglalást, akkor büntetést kell fizetnie a szállodának. „Ha nem szólalnék meg, ezek a cégek azt csinálhatnának, amit akarnak” – tette hozzá.

Share your thoughts