Horoszkóp menyasszonyoknak: erre számíts a nagy napon

Te milyen jegyben születtél? És vajon milyen esküvőt jósolnak neked a csillagok? A horoszkópod ezt is megmondja:  nézd meg, mennyire leszel higgadt szervezője esküvődnek a csillagjegyed szerint és mire számíts a nagy napon!

 

Esküvői horoszkóp – Nézd meg, milyen lesz a nagy napod!

Kos

Izgalmas és tüzes jegy, így az esküvőt is az izgalmasság, szenvedélyesség jellemzi, miközben a Kos menyasszony fontosnak tartja mindvégig megőrizni a tökéletesség látszatát. Nem zavarja, ha akadályokba ütközik a szervezés során, élvezi a kihívásokat. Így kicsi a valószínűsége a nagy kirohanásoknak, ha mégis elöntik az indulatok, hamar lecsillapodik.

Bika

A Bika nagyon romantikus alkat, így az esküvő is nagyon érzelmes, mesébe illő. Nem jellemző, hogy a Bika menyasszony királynői ruháján, az esküvői menün vagy a káprázatos dekoráción spóroljon. Legyen minden olyan, amilyennek megálmodta: így ha valami mégsem egészen tökéletes, sajnos könnyen kiborul.

Ikrek

Az Ikrek stílusa egyedi és elegáns, ezt tükrözi az esküvője is. Nem izgulja túl a szervezést: a legfontosabb számára, hogy ez a fontos esemény felejthetetlen élmény legyen. Az Ikrek ara szórakoztató természet: érdemes azonban vigyázni a vicces megjegyzésekkel, ha el akarja kerülni a balhét.

Rák

A Rák ara számára fontos a család, így a figyelmet sem kizárólag saját magának akarja: abban az egész család osztozik. Lenyűgöző az esküvő pompája, eleganciája, és minden vendég személyre szóló törődést kap tőle. A Rák hajlamos az utolsó pillanatban is változtatni ezt-azt: csak vigyázzon, nehogy konfliktusa származzék ebből.

Oroszlán

Az Oroszlán menyasszony extravagáns, ragyogó, feltűnő, így nem is csoda, ha mindenből a legszebbet, legjobbat akarja és a szervezésben is ezt a vonalat érvényesíti. A legmenőbb étterem, szinte hivalkodó díszítés, minden legyen tökéletes. Azonban ha esküvőszervezővel dolgozik, ne akarjon mindent irányítani. Ezzel megelőzhető egy nagyobb dühkitörés.

Szűz

A szervezésben a precizitás nagy hangsúlyt kap nála. Minden apró részletre odafigyel, így garantáltan gyönyörű esküvőre számíthat. Ruhája nem mindennapi, lélegzetelállító, de közben a kényelemről sem feledkezik meg. A tökéletesség megkövetelése nehéz helyzetbe hozhatja azokat, akik a szervezésben közreműködnek. Érdemes óvatosabban kommunikálnia az igényeit.

Mérleg

A Mérleg ara csodásan érzi magát a szervezésben: magával ragadja a hangulat a virágok és a dekoráció kiválasztásától a ruhapróbákig. Az esemény minden pillanata rendkívül romantikus, stílusa pedig finom és elegáns. Ha vissza kell fognia magát a vendéglista megírásánál, könnyen kiakadhat.

Skorpió

Nagy napja nagyon különleges, intenzív, vibráló: olyan, mint ő maga.  Minden különleges, látványos, a ruha láttán leesik a vendégek álla. Tudja, mit akar és nem tűr ellentmondást. Jaj annak, aki rá akarja erőltetni a véleményét: leggyakrabban ezen bukik a Skorpió lelki egyensúlya.

Nyilas

A Nyilas ara egyáltalán nem szereti a kliséket, törekszik arra, hogy meghitt, egyedi eseményt szervezzen akár egy olyan egzotikus helyszínen, ahová mindig is vágyott. A legfontosabb számára, hogy párjával jól szórakozzanak és a jókedvükben a násznép is osztozhasson. Nagyon sokat áldoz az egyediségre, ám jó, ha odafigyel arra, hogy ne máson vezesse le a haragját, ha valami nem úgy alakul, ahogy eltervezte.

Bak

Visszafogott, letisztult és elegáns esküvőre vágyik, szívesen keveri a modern elemeket a hagyományossal. Észreveszi, hol és hogyan lehet ügyeskedni, min érdemes spórolni. Kevéssé nyitott a kompromisszumokra, ebből pedig könnyen lehetnek súrlódások.

Vízöntő

A Vízöntő ara esküvője nem egy szokványos esemény. Kreatív, ötletes elemek jellemzik. Olyat esküvőt szeretne, amilyen még senkinek sem volt és könnyen beleesik abba a hibába, hogy figyelmen kívül hagyja azokat, akik épp nem elengedhetetlen részei a programtervnek.

Halak

A Halak esküvője varázslatos, ő maga pedig olyan a menyasszonyi ruhájában, mint egy hercegnő. Az egész esemény nagyon romantikus és nem lehet nem észrevenni, milyen boldog az ifjú pár. Azonban dühbe gurulhat, ha lehetetlen kéréssel áll elő a szervezés kapcsán, és ennek megfelelően vissza is utasítják.